MakuluLinux

Now Offering XFCE, KDE, E17 & MATE

raymerjacque


Site Owner
Joined Mar 20 2013
Actions
General Info

MALE
36 years old
South Africa
Friends (3)

Site Memberships

MakuluLinux
The Lair of The Dark Savant

Recent Activity

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

10 Comments

Reply os2x
6:48 PM on June 30, 2014 
I did get one successful install of Mate. I went ahead and
installed it to a 16 gig flashdrive. Then I went ahead and
tried the update and the same thing. I did get messages
that stated several files were broken. After a restart the
same problem showed up. I think I'll stay with the KDE
version since it seems stable and doesn't seem to have
the same problem.

thanks,

Dennis
Reply os2x
10:46 AM on June 30, 2014 
Hi jacque,I went ahead and gave it a try lastnight several times. Removed Grub2
and ran Gparted on the drive with just 2 partitions, 20 gig sda1 and
a 8 gig for linux swap. No other OS on the system. The program runs
good Live and right now I'm running it in memory with no problems.
The problem arises when I do the update. I have installed it about
7 times and flushed the system each time. I used the USA server for
updates 6 times and the last time it took forever for the update
using the Australian server. Still on the last AU server, the same
thing again. It has to be the kernel since the I am getting flagged
with the user logon screen, all white in text mode with the msgbox
asking for a password with the top of the msgbox text saying,
"MakuluLinux XFCE 4.3." when it's suppose to be Mate.

This is really weird, the Makulu KDE runs great on the other HDD
and the problem with Mate I want to find out what's going on with
it to resolve the issue. I'll keep you posted what's going on.
The problem isn't associated with the the drives since I have tried
two different drives, HDD and now on the SSD. It's a real strange
one so I'll keepI haven't checked the "No Update" tick to see if
the problem still persists? I am going to try some other things and
will let you know if I have any success.

I haven't checked the "No Update" tick to see if the problem still
persists? I am going to try some other things and will let you know
if I have any success.

Dennis
Reply os2x
9:09 PM on June 29, 2014 
Hi, I'm back. LOL. I tried about everything I could think of on the Mate post update install and the same problem? After the install and restart the post install starts and everything goes good with no problems until you restart the machine. You then get the error on the image file and from there it show a msgbox that asks for a logon (screen white and text only). Above the msgbox the text, "MakuluLinux XFCE 4.3". It looks like Mate doesn't like this machine! LOL. Well, the KDE version is plenty fancy to run and it doesn't mind it. I might add, I downloaded the second Mate version from the system server and the checksum was ok on it. Ne interesting to find out what's going on. I'm wondering if anyone else has had the same problem? Interesting!

thanks,
Dennis
Reply os2x
3:39 PM on June 29, 2014 
Jacque,
yes it's real strange! I have never seen any Distro do that.
The checksum is ok and I got the iso file off of the Sourceforge server. I'm about ready to pull one from your server and try it. It just acts like the update files are being redirected? As long as I don't respond to the update the program works and as soon as I update and reboot then come back on it it's trashed? I'm going to try pulling the iso from the main server instead of SourceForge. Let you know what happens.

Thanks,

Dennis
Reply c00ter
2:46 PM on May 14, 2014 
Hey boss, you mind if I delete the Cinnamon & GNOME 3 forums since they can't be hidden?
Reply gkgazza
6:24 AM on April 26, 2014 
Hello raymerjacque I am sorry to bother you but I have received two strange private messages in my inbox from people that appear to be mempers of the forum, it appears to me that they are scammers one of them goes by the name of zilandiabb, do you want me to post the message they send me?
Reply c00ter
3:41 PM on April 14, 2014 
Could you please see if you could help this nice lady with her menu issues? Thanks, Ken
http://www.makululinux.com/apps/forums/topics/show/12809977-error
-running-menu-editor-xfce5
Reply c00ter
1:59 PM on March 3, 2014 
Aack! No recent forum posts!--I'm bored. Gonna look for more blogs to review us..

Ken
Reply plustwo
1:42 PM on December 22, 2013 
eager to have MakuluLinux on my son's laptop!!! hoooraaa! \o/ this is going to be fun
Reply c0d1n355
1:48 AM on March 21, 2013 
woohoo makululinux :D

Donate To Makulu

  • Donations 26 donations

Google Translator

Facebook

Twitter Follow Button